Christopher Kane

Dregel,dregel! Galet fräcka grejer Christopher Kane har gjort för Topshop! Personligen kanske inte allt passar ens kroppshydda till 100%, men det är jäkligt snyggt att titta på!

 

För övrigt skulle skorna passa exemplariskt till imorgon då jag inte riktigt vet vart fötterna kommer att hamna. ..Förbanna påhittet leveranstid!

 

Annars finns det inte så mycket mer att tillägga . Se och njut!

 

Det här var mina vinnare!

 

/e.


Sy

Jag är ingen begåvning när det kommer till sådär händiga saker. Jag får alltid höra att jag är så ”hätsig” i allt jag gör.  Kanske därför jag i ren protest skaffat mig ett intresse (som alltid funnits iochförsig) att göra om och skapa egna saker. Jag är inne i en fas när jag inte kan sova för att det ploppar upp nya idéer hela tiden!

 

Jag har insett att det roligaste som finns är att se möjligheter i gamla eller rent utav fula saker. Och resultaten har hittills blivit lyckade!

 

Så jag råder alla LYFTA PÅ ARSLET OCH SKAPA!! Och för Gud’s skull tänk efter innan ni slänger nåt i garderoben.

 

Men nu hinns det inte med mer skrivande för jag ska sy vidare på min klänning som jag troligtvis kommer att ha på en avskedsfest imöra. Vi får väl se hur det går med den saken…

 

 

Det utsatta objektet som kostade mig 60 kronor på secondhand. Resultatet lär ju som sagt dyka upp i rutan imorgon.

På återseende.

 

/e.


Presentpåse by Kicks

Tittade in på ”gamla” jobbet häromdagen. Alltid roligt att träffa tjejerna i butiken. Gick dessutom därifrån med en presentpåse innehållande en massa roligheter. Ser framförallt fram emot Lancôme’s nya Hypnos Drama – ska ge intrycket av mängder med snygga fransar.

 

 

 

 

Jag har så mycket produkter att prova – hinner inte allt!

 

 

/c.


Jimmy Choo + H&M = Sant

Skojig grej det där med att Jimmy Choo gör ett samarbete med H&M. Vad jag har sett av honom tidigare så är det inte riktigt min kopp av te, men efter att ha kikat lite på hans första klädkollektion så kanske man ändå kan hitta några guldfynd.

Det syns verkligen att han sysslat mycket med accessoarer, då nästan alla plagg är pyntade med diverse paljetter och glitter. Party!

Men det är ju precis som H&M själva säger ”Jimmy Cho sprider lyx och glamour på H&M i höst”. Och sådant är alltid trevligt!

 

 

 

Den 14 november smäller det i butikerna!

 

/e.


Mickey Mouse

 

 

Nu är det tisdag.

Det blev som jag lovat en tripp till da town igår. Vilket även resulterade i diverse fynd. skoj.

Men inte nog med det så fick jag lite senare agera smakråd. Och även han kom hem med händerna fulla med mycket snygga kläder och skor! Lyckat.

Sen blev det lite av ett spontanbesök på bio.  Det blev ”Flickan som lekte med elden ” som vi satt och skavde till i 2 timmar. Den var mycket sevärd. (det är prästen som är mördaren)

Men för att komma till sak så blev dagens utstyrsel inget mindre än denna kreation.  Har kommit på mig själv med att använda smycken alltför sällan fastän att det finns massa i vrårna hemma. Så jag har gjort ett deal med mig själv att ha nåt på mig varje dag. Dagen till ära hade jag alltså på mig en riktig favorit från H&M. En berlock med ett hästbarn på samt en svart ring. Allt blev snäppet roligare då!

 

För övrigt så har väskan kommit! Längtans tid är över,  och jag blev icke besviken!

 

/e.


Declaring Indigo by Lancôme

Hösten är här. Den kan vara grå…och tråkig…och alldeles, alldeles underbar! Ta en titt på Lancômes kollektion för Autumn/Winter 09 – och bli lite gladare.

 

Looken är skapad av make-up artisten Aaron De Mey, som inspirerats av klassiska snyggingar som Birgitte Bardot och Simone De Beauvoir.

 

 

 

Klassisk make-up med mättade färger à la franskt 20-tal känns lätt hetast även hösten 2009.

 

Regnet smattrar mot rutorna, men det struntar jag i. Snyggt smink piggar upp både mig och väderprognosen.

 

 

 

/c.


Doftserie by Dolce & Gabbana

Beslutsångest när du ska välja ny parfym i butikshyllan? Grattis, nu blir det ännu värre!

 

D&G har lanserat en ny serie parfymer. Kollektionen består av 5 dofter, som alla är unisex (göm den väl för pojkvännen). Välj doft efter din personlighet, eller snarare, vem du vill vara…

 

 

Min personliga favorit? Jag vill ha alla, en för varje veckodag och humör!

 

Spana in www.dandgfragrances.com för en snygg tour, eller se dem live på KICKS.
/c.

Handväska

Har levt med min bruna handväska lite för länge nu, så jag kände för att förnya mig lite.

 

Alla, även jag, vill ha en svart väska! Tyvärr så är jag aningen trött på alla dessa likadana väskor som varenda affär säljer som smör. Den lite för lilla blanka saken som man inte får plats med plånkan i. Alla vet vad jag menar! Jag påstår inte att de är fula, men det är inte riktigt e.gahm.

 

Men så tog jag min dagliga runda på bla tradera.se häromdagen och hittade en mycket jag-väska. Såg att auktionen gick ut 07.33 dagen efter!!.. så där satt jag en tidig söndagsmorgon och budade. Men trots den dvala jag befann mig i så fick jag väskan för så mycket som 32 svenska koronas.

 

Har precis betalat den nu, så man är ju längtans tider!

 

Så medans jag väntar ska jag passa på att ta en liten runda på stan. (återkommer med eventuella fynd)

 

 

 

 

/e.


Stråhatt


Jaha, det var så dags nu! Har letat som en tok efter den perfekta stråhatten/solhatten till sommaren. Den fick inte vara för liten, inte för stor etc etc…


MEN nu! När solen inte kommer att lysa mer, ja då hittar jag den! På modekungen.se för 349 riksdaler. Kaaaaanske ska planera för nästa sommar..höhö




/e.

Last night


Blev lite såld på grabbens stil. Urfrän! Hippie/metro/retro-cool! Hängslena is back!



Herrejösses! Det blev en kväll utöver förväntan!


Kraven för en lyckad kväll är följande:

- Bära en snygg utstyrsel.  Check!

- Förfest med ”gammalt” folk.  Check!

- Utgång och träffa ”nytt” folk. Check!

- Gå på en kanonkonsert med The Animal Five. Check!

- Slicka på en ”speciell” Loka-flaska och sno en tejprulle. Check!

- Träffa ännu mer härliga människor. Check!

- Dansa stjärten av sig till riktiga rockdängor.  Check!

- Äta en korv. Check!

- Gå hem god och glad. Check!

- Vakna och vara en riktigt pain in the ass för övriga i sängen. CHECK!




Hade du en rolig fredag?



Kvällens utstyrsel blev inget mindre än klänningen från Gina Tricot med ett rep i midjan, massa halsband från H&M, samt skor från förra året och skinnjacka. Skööönt..

 



/e.


Oops!

 

Osis att dyka upp på MTV music award i likadana klänningar! Shakira och Pink steg ut på röda mattan i varsin version av den så förbannat snygga klänningen.

 

Men jag förstår dom, jag hade inte heller tackat nej att dra på mig detta superheta fodral! Dock hade jag nog gjort en tredje version.. snäppet snyggare ;P ..

 

 

 

tror INTE att den finns att köpa för oss Svenssons, men en blandning av dessa två klänningar från ASOS skulle väl kanske kunna bli nåt! Eller?!

 

 

/e.


Fröken Lundberg

Man kan ju inte bli annat än sugen att flytta hemifrån när man är på lägenhetsvisning! Att få inreda, skruva ihop saker, styla….mmm..

 

Hur som helst så hjälpte Fröken Lundberg och jag en vän att kika på nyrenoverade lägenheter då jag bestämde att hon får stå för ”dagens outfit.”(någon som har något annat ord för det? Börjar kännas lite utslitet..) I mina ögon snyggt och enkelt. Och jag älskar den fräcka blandningen av armband hon har! Är perfekt i höstmörkret, det livar liksom till ett lite!

 

Så nu är det jag som rotar efter kedjor och dylikt. De snyggaste finns utan undantag på second hand!

 

 

 

/e.


Nano



Jag är en riktig apple-nörd och tyvärr så ha mina hörlurar till min iPod nano gått sönder så jag måste köpa ett par nya. Men när jag letade runt på nätet efter produkter hittade jag den här snygga (såklart) reklamen från Apple för iPod nano som jag tyckte var lite rolig eftersom låten är svensk av Amanda Jensen och Miss Li. Jag älskar apples design, vad de än gör så lyckas de bra.



/a.


Tetris

 

 

Nu har jag varit hemma sjuk i två dagar vilket har varit väldigt tråkigt, så jag har underhållit mig med att spela tetris.

 

Spelandet gav mig lite inspiration till nya färg-kombinationer och mönster. Så jag sökte runt lite och hittade kläder och bilder från märket Kenzo. De har en riktigt mysig höst kollektion och kör mycket på miss-matchning och stora mönster.

 

Kanske inte hösten är så pjåkig i alla fall när de stora halsdukarna kommer på och löven skiftar färg.

 

 

 

 

/m.


UGGs

De är inte särskilt vackra men ÅH så sköna!

 

Jag kan inte annat än älska dessa underbara skor. Jag köpte mina UGG's när jag bodde i Sydney för tre år sedan. Sedan dess har de följt mig i vått och torrt. De är inte bara vinterskor som kan användas ute i snön, utan de fungerar utmärkt som morgontofflor på ett kallt golv eller som mysskor under en varm sommarkväll.

 

Om en månad åker jag tillbaka till UGG'sens hemland. Vad jag kommer har på fötterna under den 24 timmars flygresan är såklart redan bestämt.

 

 


/a.


Shopping

Efter en kort men effektiv shoppingrunda igår hann jag inhandla flera bra-att-ha-saker att utöka garderoben med. Allt svart. Säga vad man vill men: bra färg, passar allt och alla! Känner jag mig själv kommer min höst vara ganska svart. I klädväg!

 

 

Det blev en klänning/ linne med nitar och en ”tub”halsduk från Gina Tricot.


Det införskaffades även typ av leggingsbyxa som jag tänkt ha som byxa med hög midja, då jag inte för mitt liv kan hitta ett par snygga svarta jeans. Tips?!


/e.


Sjukling som matchar

Vad ska man göra när man är sjuk och krasslig?

 

Ett tips för att pigga upp de dagarna du är hemma och snorar i din mysdress nu i svininfluensa-tiderna är att ta på sig roliga, fina och matchande underkläder. Då känner du dig i alla fall lite fräschare och det kanske inte är något botemedel men jag känner mig lite piggare när jag vet att jag är fin undertill.

 

Sen skadar de ju inte om man har en god glass och ett par bra tidningar att bläddra igenom under dagen heller.



http://www.hm.com/ http://www.happysocks.com/


/m.

Makeover

Jag hittade en ganska underhållande liten pryl på Engelska Cosmopolitans hemsida. En så kallad makeover-tool där det går att lägga in bilder på sig själv för att sedan lägga till olika frisyrer och makeup. Jag fastnade i ett par timmar. Såhär blev resultatet av m's makeover, passande för en utgång kanske?



Gå in på: http://www.cosmopolitan.co.uk/


/a.

MC-boots

 

 


Det var väl först igår när jag gick ut som jag insåg att, jäklar, det har blivit kallt ute! Det som legat och gnagt i bakhuvudet ett tag gick nu alltså inte längre att förneka. HÖSTEN. Det är bara att lägga de alltid lika bekväma sommarkläderna bakom sig. Men vem är jag och säga att det skulle vara dåligt!?


Så imorse slängde jag på mig skinnjackan och den stoora halsduken. Och gudars vad mysigt det var! Så jag är nu dödligt sugen på att införskaffa höstkläder. Inte minst ett par mc-boots. Jag vet att varenda en av samma kön som jag kommer att vandra omkring i sådana.. men jag kan inte rå för att det är så läckert!


Problemet är att jag inte hittar den perfekta kängan. Men än så länge är den här från Vagabond en klar favorit. Efter lite snygg slitning skulle den nog vara så gott som perfekt.

 

/e.


RSS 2.0